Metselwerk van hoogwaardige kwaliteit in Drenthe

Heeft u een betrouwbare en ervaren partner nodig voor metselwerk in de buurt van Drenthe ? Zoek dan niet verder Breider Bouwservice & Infra uit Emmen en heeft al meer dan 25 jaar ervaring met metselwerk en staat graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in metselwerk voor particulieren, bedrijven en aannemers. Onze metselaars beheersen de verschillende technieken. Of het nu gaat om standaard metselwerk, speciaal sier metselwerk of restauratie, wij bieden een compleet pakket aan. Heeft u een speciale wens voor metselwerk ? Informeer naar de uiteenlopende mogelijkheden .

 

Speciaal metselwerk

Heeft u een speciale wens voor metselwerk ? Maak dan een afspraak met ons. Wij kunnen de mogelijkheden met u bespreken. Wij zijn van alle markten thuis. Daarom kunnen wij ook speciale wensen voor u realiseren.

 

Restauratie

Heeft u slijtage of schade aan uw metselwerk ? Schakel ons dan in. Wij zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft en uw metselwerk niet verder vergaat. We brengen uw pand weer terug in de originele staat.

 

 

 

VCA

Breider Bouwservice en Infra is voor de veiligheid volgens de normen van VCA gecertificeerd. Wij staan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.