Een grotere woonkamer, een speelruimte voor de kinderen, een ruimere keuken of een extra ruimte voor een kantoor. Een aanbouw is de meest voorkomende uitbreiding van het huis. Paar voordelen onder elkaar:

  • Uw huis wordt meer waard.
  • U krijgt een grotere woonkamer, keuken of een extra ruimte in huis.
  • U kunt meer licht in huis genereren.
  • Uw huis krijgt een mooiere en luxere uitstraling.
  • Ideaal voor gezinsuitbreiding

Aanbouw plaatsen

Voordat wij een aanbouw plaatsen, brengen wij eerst uw wensen en behoeften in kaart. Wij kijken naar de stijl en de verhoudingen van uw woning. Op basis daarvan maken wij een ontwerp voor de uitbreiding van uw woning. Het plaatsen van een aanbouw is op twee manieren uit te voeren:

  • traditioneel
  • prefab elementen

Bij de laatste methode wordt de aanbouw kant en klaar opgeleverd. Hierdoor bespaart u bouwtijd en het brengt minder overlast met zich mee. Het is tevens mogelijk om uw uitbouw casco op te leveren. Dit wil zeggen dat de aanbouw wind- en waterdicht wordt geplaatst. Het is aan u om de overige werkzaamheden uit te voeren. Hierbij moet u denken aan het schilderwerk, stucwerk, timmerwerk, het leggen van vloeren en u moet alles zelf installeren. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor u doen, zodat u zeker bent van een prachtig eindresultaat.

Vergunning aanvragen

Indien u een aanbouw aan de achterkant  van uw huis wil plaatsen, is een vergunning niet altijd nodig. U dient wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo mag uw aanbouw niet dieper zijn dan vier meter, niet hoger dan vijf meter en mag het oppervlak maximaal 100m2 bevatten. Wij weten precies aan welke eisen u moet voldoen en adviseren u graag bij het plaatsen van een aanbouw.

Kosten aanbouw

De kosten voor een aanbouw verschillen per huis en per project. Wij proberen te allen tijde te kiezen voor duurzame en milieuvriendelijke materialen. Hierbij verliezen wij uw budget nooit uit het oog. Wij zorgen dat u meer krijgt voor uw geld. Wij leveren een duurzame aanbouw voor hetzelfde budget als voor aanbouw die minder duurzaam is. Breider Bouwservice & Infra levert kwaliteit en een persoonlijke service. Laat ook een duurzame aanbouw plaatsen die bij uw wensen past. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!